Vakantiehuis

Villa Flapper is een vakantiehuis en is van alle gemakken voorzien. Vanaf de bovenverdieping met balkon heb je een prachtig uitzicht over het Heegermeer en de Fluessen. Het huis is gebouwd in de voormalige stal en staat op het terrein van de kleine watersport Camping Flapper. Je kunt een eigen bootje afmeren in de haven en er kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van de camping, wat het voor de kinderen extra leuk maakt. Het huis beschikt over een tuin met een picknicktafel en een paar lekkere stoelen. De regio heeft veel leuks te bieden, zie de site van VVV Waterland van Friesland. Het huis wordt verhuurd voor een week (vr-vr), een midweek (ma-vr) of een weekend (vr- zo). Mocht u geïnteresseerd zijn om Villa Flapper te huren, neem dan contact op met Barbara Borger 06-57100528 of stuur een mail naar info@campingflapper.nl.

Het huis is geschikt voor 5 personen en beschikt over 1 stapelbed, 1, 1-persoonsbed en een 2-persoonsbed. Desgewenst kunnen ook andere combinaties gemaakt worden, bijvoorbeeld 2 2-persoons bedden en 1 enkel bed. 

Het huis is gebouwd in de grote stal waar twee tafeltennistafels staan, verschillende skelters en een tafelvoetbal. Ook de campinggasten maken van deze stal gebruik. Dit is te horen in de keuken van het huis. Van 21.00 t/m 09.00 gaan de staldeuren dicht.

Beperkt wifi!

Dit is het eerste jaar dat we het huis verhuren. We beschikken nog niet over de ideale internetverbinding en ook niet over betrouwbare televisie. Hopelijk later dit jaar.